Crest 3D White

Crest 3D White är ett amerikanskt varumärke för tandblekningsprodukter för hemblekning. Deras produkter är mycket populära utanför Sverige på grund av resultatet som dom ger. Man kan köpa deras produkter nästa överallt utanför Sverige men på grund av den höga halten peroxid så får endast legitimerade tandläkare sälja deras produkter i Sverige samt använda dessa endast på deras kliniker.

Svenska alternativ till Crest 3D White

 • Bäst I Test 2022
 • Snabbaste Resultat
 • Garanterat Du Får Vitare Tänder
 • Test Vinnaren I Flera År
 • Snabb Leverans
 • Bleker Tänderna Snabbt
 • Billigast I Sverige

Crest Tandblekning

Crest 3D White är ett av världens kändaste märken inom tandblekning utanför tandläkarkliniker, där man själv bleker sina tänder. Nästan alla som använder deras produkter får det önskade resultatet med flera nyanser vitare tänder. Deras produkter är även certifierade i många länder och används av professionella personer inom tandvården.

De mest populära produkterna som Crest 3D White säljer är:

Nedan kan du läsa vidare om dessa produkter och varför de är så populära över hela världen och så klart i Sverige också på senare tid efter att många svenskar börjat upptäcka deras produkter och effekten av dom.

Crest Whitestrips

Crest Whitestrips är tandblekningsremsor för snabb tandblekning när man befinner sig utanför hemmet och vill bleka tänderna snabbt och enkelt utan extra kladd som en startkit kan medföra ibland. Dessa remsor är även dom mest sålda bland produkterna som Crest 3D White säljer. Med en hög halt peroxid så kan man vara säker på att tänderna kommer att blekas enkelt och snabbt för att ämnet peroxid som finns i dessa strips reagerar dom dom oönskade ämnena som missfärgar tänderna och på så sätt fräter bort dessa oönskade missfärgningar och sedan ge vitare tänder till användaren.

Crest Tandkräm

Ett av världens mest sålda tandkräm är helt klart denna från Crest 3D White. Detta är en tandkräm som alla har råd med och denna tandkräm ger mycket fräsch känsla i munnen. Om du borstar 1 gång på kvällen och 1 gång på morgonen med denna tandkräm så kan du räkna med att din andedräkt kommer lukta gott under hela dagen och bakterierna håller sig borta från din mun. Enligt Crest 3D White så ska deras tandkräm även bleka tänderna, vilket vi tror handlar mer om glans effekter, alltså att dina tänder glänser lite extra efter användning av deras tandkräm.

Dock så finns det tandkräm med peroxid som säljes av Crest, fast inte i Sverige eftersom peroxid inte är tillåtet i produkter som privatpersoner kan köpa direkt, dessa produkter får endast köpas från en tandläkare.

Crest 3D White i Sverige

Tyvärr så kan man inte köpa dessa produkter i någon fysisk butik i Sverige på grund av EU-lagar som begränsar mängden peroxid som får finnas i tandblekningsprodukter. Detta betyder att endast tandläkare får använda dessa produkter i sina kliniker eller sälja dessa direkt till privatpersoner och ge instruktioner om hur man säkrast kan använda dessa utan att skada sig. På nätet kan man dock beställa produkter från länder utanför Sverige men det är inget vi rekommenderar för om du skulle skada dig så kan det leda till stora problem i munnen och därför är det bäst att alltid köpa produkter med peroxid i endast från en legitimerad tandläkare i Sverige.

Sammanfattning av Crest 3D Whitestrips och Crest Tandkräm

Snabba resultat, enkla behandlingar och bra priser, det är främsta orsakerna till att dessa produkter blivit så populära på senare tid och många svenskar vill gärna prova på och se effekten av dessa produkter. Utanför Sverige så kan man hitta alla produkter från Crest i många butiker och köpa dessa utan att behöva besöka certifierad vårdpersonal först, men så är tyvärr inte fallet i Sverige. Hos vissa tandläkare i Sverige kan du köpa vissa av dessa produkter som innehåller peroxid och utanför tandläkarklinikerna i Sverige så kan du endast hitta produkter utan peroxid av Crest.

Crest 3D Whitestrips ger garanterade resultat, du kan räkna med att din tänder bleks och blir mycket vita under en väldigt kort behandlingstid eftersom att peroxiden som dessa Whitestrips innehåller fräter bort alla missfärgningar och olika oönskade fläckar som man inte vill ha på tänderna.

Crest tandkräm en väldigt populär tandkräm både i Sverige och utanför. Denna tandkräm finns i olika varianter, både med peroxid och utan peroxid. I Sverige kan du dock endast få tag i den peroxid-fria tandkrämen både i fysiska butiker och på nätet.

Vanliga frågor om Crest White

 • Kan jag köpa White Crest i Sverige?

  Nej, eftersom deras produkter innehåller höga halter peroxid är det enbart legitimerade tandläkare som får sälja dessa produkter.

 • Är Crest 3D White en bra tandkräm?

  Ja, det finns olika tandkrämer som finns både med och utan peroxid. I Sverige är det endast tandkrämer utan peroxid som går att köpa.

 • Vad är Crest Whitestrips?

  Crest Whitestrips är tandblekningsremsor som du kan använda dig av för snabb tandblekning.

 • Innehåller White Crests produkter peroxid?

  Ja, deras produkter för tandblekning innehåller höga halter peroxid och är på grund av EU-regler därför inte tillåtna i Sverige.

 • Vilka produkter erbjuder Crest?

  Crest har framförallt två produkter vilket är deras remsor som kallas för Crest Whitestrips. I tillägg har de också en riktigt bra tandkräm som är mycket uppskattad.

 • Är Crest tandkräm populär?

  Ja, Crest tandkräm är mycket populär i Sverige och internationellt och det är en produkt som varmt rekommenderas.