warpaint

Warpaint

Warpaint är världens kändaste märke inom tandblekning med aktivt kol. Detta företag från Australien säljer sina produkter över hela världen och inte minst i Sverige där Warpaint blivit ett av dom mest populära metoderna att bleka sina tänder med när det kommer till blekning med kolpulver. Warpaint har varit aktiv i Sverige i många år och deras produkt är fri från skadliga ämnen och har visat sig ge användarna mycket bra resultat efter användning av produkten.

Warpaint tandblekning recension

I denna recension går vi igenom produkten som Warpaint säljer, och det är precis som det låter, endast en enda produkt som dom säljer för att bleka tänderna hemma och den produkten är Warpaint Natural Teeth Whitener som består av finfördelat aktivt kol pulver som oxideras med dom oönskade kulörerna man har på tänderna och därmed ger vitare tänder för användaren.

 

   395kr

    • Världens mest sålda!
    • 100% naturlig
    • Super Snabb Leverans
    • Snabba resultat efter användning!

Warpaint Natural Teeth whitener

Denna produkt är världens kändaste och mest populära inom tandblekning med aktivt kol där kolet oxiderar dom oönskade ämnena/färgerna på tandens yttersta yta och på så sätt bleker tänderna, man kan även säga att kolet finslipar tänderna. Pulvret kommer i en liten burk som är så liten att den får plats i princip överallt i hemmet eller i din väska samt jacka om du ska ta med dig den någonstans.

Test av Warpaint

Vi har provat Warpaints finfördelade aktivt kol och har kommit fram till att den är värd att köpa om du vill bleka dina tänder så naturligt som möjligt utan att skada dig med onödiga ämnen som kan komma med andra produkter för tandblekning. Vi har även läst omdömen av många som har testat denna produkt och även sett videon som vissa gjort och pratar om samt visar sina resultat och vi kan endast hålla med alla goda omdömen som Warpaint får för att deras produkt är definitivt ett av dom bästa på marknaden om inte den absolut bästa för det är inte många andra produkter med aktivt kol som sticker ut lika mycket som denna.

 

Före och efter Warpaint användning

Du kan hitta många bilder samt se videon på nätet där personer provar aktivt kol och visar sina före och efter resultat efter användning av Warpaint. Nästan alla som använder denna produkt får bra resultat efter en regelbunden användning. Dom som inte får önskad resultat är nästan i varje fall personer som redan har mycket vita tänder att det inte går att bleka tänderna mer helt enkelt.

 

Övrigt om Warpaint

Du kan köpa deras produkt på nästan alla hälsobutiker i Sverige samt i nästan alla apotek helt receptfritt.

Om du inte hittar den på din närmaste apotek eller hälsobutik så kan du beställa produkten på nätet från svenska återförsäljare som ser till att leverera den till dig inom 2 dagar direkt i din postlåda eller närmaste utlämningsställe som posten har.