Köp och Leveransvillkor

1. Leveranstider

Leveranstiden tar 1-2 dagar. När det blir en försening så meddelar vi dig om förseningen och ger dig en ny tid för leverans av din beställning.

2. Frakt

Vi använder oss av Postnord för frakt transporter. Ibland använder vi andra leverantörer om det behövs för snabbare leverans.

3. Betalning

Vi använder oss av Klarna, Stripe samt PayPal för betalningar på vår hemsida. Vi sparar inga betalningsuppgifter, som kortnummer, BankID kod osv. Dessa är uppgifter som endast Klarna, Stripe och PayPal kan se, samt du kan se och varken vi eller någon annan kan få eller får se dessa uppgifter. 

4. Bekräftelse på order

Du får automatisk ett email när du gör ett köp på vår hemsida. Bekräftelsen innehåller information om ditt order nummer, produkterna du köpt samt dina uppgifter och betalningsmetoden du valde vid köpet.

5. Ångerrätt

I enlighet med distansavtalslagen har du som konsument rätt till ångerrätt inom 14 dagar efter att du mottagit dina varor. Varorna skall vara oanvända, oskadade samt i sina originalförpackningar. Du måste returnera varan tillsammans med kvitto/fakturan som du fick efter du lagt din beställning. 

Vi står inte för returfrakt och du måste själv stå för den. Skicka alltid REK för att säkerställa att varan kommer tillbaka till oss.

6. Nöjd Kund Garanti

Om du inte skulle vara nöjd med våra produkter så betalar vi tillbaka till dig hela beloppet för ditt köp hos oss. Nöjd Kund Garanti gäller i 3 veckor från dagen du beställde hos oss. 

För att Nöjd Kund Garantin skall gälla så måste följande krav uppfyllas:

Du följer instruktionerna för produkten du beställde.

Skicka före och efter bilder till oss.

Fylla i och skicka med retursedel.

Meddela oss om detta inom tidsramen som Nöjd Kund Garanti gäller 

Nöjd Kund Garanti gäller endast en gång. Du måste skicka med produkterna i sina originalförpackningar och retur kostnaderna står du för precis som vid utnyttjande av distansavtalslagen. Skicka alltid REK för att säkerställa att varorna kommer tillbaka till oss.

Nöjd Kund Garanti gäller inte för varor/tillbehör som inte innehåller blekande medel som skenor och LED lampor. Nöjd Kund Garanti gäller inte heller om du inte betalat fakturan i tid och/eller fått en påminnelse eller fakturan har förfallit.

7. Reklamation

Om varan skadas under transport, är defekt eller du får fel vara så ersätter vi dig med en ny utan extra kostnad för varken varan eller frakten. Du måste först kontakta oss och sedan får du en returetikett. Varan måste alltid returernas till oss innan en ny skickas eller du får återbetalning.

Detta gäller inte för Nöjd Kund Garanti.

8. Lägsta ålder för köp

Du måste ha fyllt 18 år för att kunna beställa från vår hemsida.