1. Vilka personuppgifter samlar vi in och varför samlar vi in dessa?

  • När du köper en produkt genom vår hemsida så samlar vi in telefonnummer, ditt namn, email, betalningsmetod och leverans adress.
  • Vi samlar även in information om vilka sidor du besökt på vår hemsida samt ibland även webbläsare du använt vid tillfället. Detta görs för att vi ska kunna förbättra vår webbplats och våra produkter.
  • Vi ger inte ut dina personuppgifter till någon eller sälja dessa uppgifter till spam/reklam företag.

Dina besök/surf uppgifter används för att ta reda vilka produkter som är mest populära, vilka sidor laddar snabbast och enklast samt hur du navigerar på vår hemsida. När vi kolla efter dessa uppgifter, gör vi det endast för att förbättra vår webbplats för dig som besökare.

2. Reklam

Om du väljer att få reklam utskick av oss så kommer vi att skicka email till dig med erbjudanden, rabatter och information om nya produkter samt allmän info om redan existerande produkter.

  • Vi skickar inga mail dig om du inte har godkänt detta.
  • Du kan när som helst avsluta din prenumeration och sluta få email innehållande kampanjer, rabatter och information.
  • Under inga omständigheter lämnar vi ut dina mail uppgifter till ett annat företag för mail utskick eller för andra syften.

3. Dina uppgifter är skyddade

Vi på tandblekningbutiken.se använder alltid senaste säkerhetstekniken för att ha en så säker webbplats som möjligt. Vi uppdaterar ständigt våra säkerhetssystem på webbplatsen för att skydda att din uppgifter läcker ut till obehöriga.

  • Vid betalning med kort så finns säkerhetssystem som krypterar att någon får tag i dina kortuppgifter. Denna kryptering görs automatisk av betalningssystemet du valt att betala genom, alltså Klarna, Stripe, PayPal samt andra företag som accepterar kort betalning.
  • Vid fakturabetalning så använder du BankID för att godkänna fakturan samt bekräfta ditt köp. BankID är ett säkert program för att verifiera sig online.

4. Konto på vår webbplats

Du kan skapa ett konto på vår webbplats för att underlätta framtida köp. Du väljer ett eget lösenord som du bör hålla hemligt och alltid vara utloggad från vår webbplats om du inte tänker köpa något. Du kan även köpa en produkt på vår webbplats utan att skapa ett konto.

5. Missbruk av webbplatsen

Vi misstanke om bedrägeri eller andra fall där du misstänks utnyttja ditt användarkonto så förbehåller vi oss rätten att stänga ner ditt konto. Vi förbehåller oss rätten att söka rättsliga påföljder mot dig om du begår ett brott på vår webbplats eller vid misstanke om försökt till brott.

6. Uppdatering av vår policy

Vi uppdaterar vår policy på webbplatsen från tid till tid, alltså när en ny lagändring sker och vi måste göra detta. Om vi gör en större ändring på vår webbplats kommer vi att meddela dig detta så fort som möjligt.

7. Anmärkningar om vår policy

Du får gärna skriva eller ringa till oss om du undrar över något som står i vår policy.