Dentway

 
I denna recension visar vi allt vi gått igenom efter att ha tittat på Dentway och deras produkter för tandblekning. Dentway säljer olika sorters tandblekningsprodukter och du kan beställa hem deras produkter på nätet.
 
Produkterna dom säljer är fria från farliga ämnen som är skadliga för kroppen och är helt utan peroxid vilket betyder att du inte behöver oroa dig för att fräta ditt tandkött eller något annat farligt som peroxid brukar föra med sig.
 

Bästa produkter från Dentway:

Startkit 495kr

  • Super snabb resultat
  • Peroxid-fri 
  • Snabb Leverans
  • Vinnare av flera tester

    Startkit Refill 345kr

  • Snabb påfyllning
  • Räcker länge
  • Snabb Leverans
  • Utan peroxid

Dentway Tandblekning

Dentway säljer olika sorter produkter för tandblekning. Följande kan du köpa av Dentway för att bleka din tänder:
 • Tandblekningskit
 • Whitening strips
 • Tandblekningsgel

Dessa enkla och få produkter är det enda som du egentligen behöver för en snabb och effektiv tandblekning hemma utan att betala massa pengar för onödiga produkter och tandläkarbesök.

Dentway Starter Kit

I Dentways starter kit hittar du tandblekningsgel, tandblekningsskenor samt tandnyanskarta för att följa upp din behandling. Du använder denna starter kit genom att applicera tandblekningsgel på tandblekningsskenan och sedan sätter du skenan i munnen. Behandlingen tar inte lång tid och du borde få önskad resultat efter att ha följt Dentways bruksanvisning exakt som dom beskriver hur man använder deras produkt för att bleka sin tänder.

Dentway Whitening Strips

Dentways Whitening Strips är remsor i mjukplast som kommer i ett paket av 28 st för totalt 14 behandlingar. Dessa strips innehåller torr gel som löses ut så fort den kommer i kontakt med vätska i munnen och där går tandblekningsprocessen igång. Många tycker att denna metod är bästa och enklaste metoden att bleka sina tänder med då Denways Whitening Strips är små och enkla att ta med vart man än går samt är mycket mindre än skenorna man får med i Starter Kit.

Dentway Rabattkod

Dentway erbjuder sina kunder olika rabatter under olika perioder av året. Dessa rabatter kan man ibland få i form av rabatt kod samt man kan även hitta Dentway produkter som redan är nedsatta i pris utan att behöva använda sig av en rabattkod. Rabatter hos Dentway brukar variera beroende på kampanj samt tid av året. Du kan alltid kolla in Dentways hemsida för att se om du det finns en kampanj för tillfället som du kan använda dig av. På Dentways hemsida kan man även registrera sig för deras nyhetsbrev och på så sätt missar man inga rabatter och erbjudanden som du erbjuder under hela året.

Övrigt om Dentway

Frakt: ca 1-2 dagar
Fraktkostnad: Fri frakt vid köp över 400 kr
Försäljning i Sverige: Ja
Kontakt: info(at)dentway.se
Telefon:  08 – 120 120 10