Dentway

Dentway är ett av Sverige bästa företag inom tandblekning för hemmabruk. Alla deras produkter är av högsta kvalitet och är certifierade för att säljas inom hela EU. När du köper en produkt av Dentway så kommer du få bästa kvalitet till bästa priser som finns i Sverige.
Produkterna dom säljer är fria från farliga ämnen som är skadliga för kroppen och är även peroxid-fria vilket betyder att du inte behöver oroa dig för att fräta ditt tandkött eller något annat farligt som peroxid brukar föra med sig.

Bästa produkter från Dentway 2021

Startkit 495kr

  • Super snabb resultat
  • Peroxid-fri
  • Snabb Leverans
  • Vinnare av flera tester

White Strips 445kr

  • Endast 20-30 min
  • Peroxid-fri
  • Ny Formula
  • Prisvinnare i Sverige

    Startkit Refill 345kr

  • Snabb påfyllning
  • Räcker länge
  • Snabb Leverans
  • Utan peroxid

Dentway Tandblekning

Dentway säljer olika sorter produkter för tandblekning som du utför hemma och som ger samma resultat som man kan få hos tandläkaren. Följande kan du köpa av Dentway för att bleka din tänder:
 
 • Tandblekningskit
 • Whitening strips
 • Tandblekningsgel

Dessa enkla och få produkter är det enda som du egentligen behöver för en snabb och effektiv tandblekning hemma utan att betala massa pengar för onödiga produkter och tandläkarbesök.

Dentway Starter Kit

I Dentways starter kit hittar du tandblekningsgel, tandblekningsskenor samt tandnyanskarta för att följa upp din behandling och kunna jämföra dina före och efter resultat efter att ha gjort färdigt behandlingen.

Du använder denna starter kit mycket enkelt genom att applicera tandblekningsgelen på tandblekningsskenan och sedan sätter du skenan i munnen. Behandlingen tar inte lång tid och du borde få det önskade resultatet efter att ha följt Dentways bruksanvisning exakt som dom beskriver hur man använder deras produkt för att bleka sina tänder hemma.

På endast 30 minuter ska du kunna se skillnaden på dina tänder och ännu mer resultat kommer du att få efter bara 3-7 behandlingar.

Dentway Whitening Strips

Dentways Whitening Strips är remsor i mjukplast som kommer i ett paket av 28 st för totalt 14 behandlingar. Dessa strips innehåller torr gel som löses ut så fort den kommer i kontakt med vätska i munnen och där går tandblekningsprocessen igång.

Många tycker att denna metod är den bästa och enklaste metoden att bleka sina tänder med då Denways Whitening Strips är små och enkla att ta med vart man än går samt är mycket mindre än skenorna man får med i Starter Kit.

Man behöver endast använda dessa strips i 20-30 minuter och man ska redan då efter första behandlingen kunna se stora resultat på sina tänder.

Dentway Rabattkod

Dentway erbjuder sina kunder olika rabatter under olika perioder av året. Dessa rabatter kan man ibland få i form av rabatt kod samt man kan även hitta Dentway produkter som redan är nedsatta i pris utan att behöva använda sig av en rabattkod.
 
Rabatter hos Dentway brukar variera beroende på kampanj samt tid av året. Du kan alltid kolla in Dentways hemsida för att se om du det finns en kampanj för tillfället som du kan använda dig av. På Dentways hemsida kan man även registrera sig för deras nyhetsbrev och på så sätt missar man inga rabatter och erbjudanden som du erbjuder under hela året.
 

Sammanfattning av vår Dentway recension

Ett av Sveriges bästa företag inom tandblekning kan Dentway stolt kalla sig! Det kan vi hålla med dom om. Med så många år inom tandblekning bakom sig så har Dentway utvecklat produkter av högsta kvalitet som inte många andra företag kan mäta sig med.
 
Deras Starter Kit följer alla standard och håller mycket bra kvalitet med snabba och effektiva resultat som dessutom kostar väldigt lite jämfört med vad man får. Deras Whitening Strips är precis som Starter Kit, mycket användarvänliga och effektiva för att bleka tänderna snabbt och smidigt.
 
När du beställer från Dentway så kan du få din beställning redan dagen efter, vilket vi ger Dentway många plus för.
Frakten är också helt gratis när du beställer en Starter Kit vilket vi tycker är mycket bra och givetvis tyder allt detta på att Dentway ännu en gång bevisar att det är ett företag som vet hur man tar hand om sina kunder och alltid strävar efter nöjda kunder som rekommenderar vidare deras produkter till vänner och familj.
 

Övrigt om Dentway

Frakt: ca 1-2 dagar
Fraktkostnad: Fri frakt vid köp över 400 kr
Försäljning i Sverige: Ja
Kontakt: info(at)dentway.se
Telefon:  08 – 120 120 10