Dentaworks

I denna recension går vi igenom Dentaworks och deras produkter för tandblekning. Dentaworks säljer olika sorters tandblekningsprodukter och du kan beställa hem deras produkter på nätet. Produkterna dom säljer är fria från farliga ämnen som är skadliga för kroppen. Dentaworks har funnits på svenska tandblekningsmarknaden ett tag och deras produkter har blivit mycket populära på senare tid på grund av resultatet som användarna får. Häng med här så ska vi gå igenom Dentaworks och deras produkter samt om det är värt att köpa en produkt från dom.

Bästa produkter från Dentaworks 2021

Startkit 499kr

  • Sveriges mest Sålda
  • Peroxid-fri
  • Snabb Leverans
  • Vinnaren av flera tester

     Blekningspenna 399kr

  • Snabba resultat
  • Peroxid-fri
  • Prisvärd
  • Ta med över allt

   Startkit Refill 349kr

  • Snabb påfyllning
  • Peroxid-fri
  • Räcker länge
  • Mycket populär

Dentaworks Recension

Här går vi igenom allt som rör Dentaworks, vi har provat alla deras produkter samt hört med andra som provat deras produkter och vi har även läs igenom hundratals recensioner som Dentaworks kunder lämnat. Läs vidare så ska vi ta reda på vad som gör detta företag till Sveriges bästa inom tandblekning!

Dentaworks Tandblekning

Dentaworks säljer olika sorter produkter för tandblekning. Följande kan du köpa av dentaworks för att bleka din tänder:
 • Tandblekningskit
 • Tandblekningspenna
 • Tandblekningsgel
 • Tandblekningsskena
 

Dentaworks Startkit

I denna startkit från Dentaworks får du gel, skenor och en tandnyanskarta för att följa upp din behandling och jämföra dina före och efter resultat under tiden du använder produkten.

Dentaworks säljer Sveriges absolut bästa startkit och detta kan vi bekräfta själva efter att ha provat och jämfört denna produkt med många andra. I denna startkit får du inte bara en produkt till bra ett mycket bra pris, du får också kvalitet som månger andra företag misslyckas med.

Dentaworks Tandblekningspenna

Precis som startkit, denna tandblekningspenna från Dentaworks är en penna i första klass! Snabb, enkel och smidig att använda till ett mycket generöst pris och dessutom innehåller inte denna penna några starka ämnen som peroxid och andra skadliga ämnen som kan skada din tand emalj och fräta ditt tandkött.

Denna penna används bäst i kombination med en startkit, du kan använda den när du inte befinner dig hemma och vill bleka dina tänder oavsett var du befinner dig.

Dentaworks Tandblekningsgel

Denna gel är precis samma gel som du hittar i startkit och tandblekningspennan som Dentaworks säljer. Denna kan du beställa om du har redan köpt en startkit och har slut på gel men vill fortsätta med din behandling för att få ännu vitare resultat.
 
Många köper denna gel ihop med en startkit för att slippa beställa senare om inte gelen som följer med startkitet räcker till på grund av att tänderna är mycket gula och behöver extra behandlingar för att bli vita igen.

Dentaworks Rabattkod

Du kan ibland hittar olika erbjudanden och rabatter från Dentaworks. Dessa erbjudanden finns ofta tillgängliga under olika kampanj perioder som Dentaworks brukar ha. Rabatt hos Dentaworks kan du ofta hitta direkt på deras hemsida, utan att använda en rabattkod, där dom redan sänkt priset för sina produkter med upp till 50%.
 
På Dentaworks webbplats så kan man registrera sig till deras nyhetsbrev helt gratis och få reda på olika kampanjer samt få rabattkoder som endast prenumeranter får, detta rekommenderar vi eftersom på längden så kan det vara värt om man vill bleka sina tänder ofta och alltid ha vitare tänder vilket kräver att man minst en gång om året bleker tänderna (detta gäller endast peroxid fri tandblekning).
 

Sammanfattning av Dentaworks

Som vi har tidigare skrivit så är detta företag nummer 1 när det gäller att bleka tänderna med produkter för hemmabruk. Här gäller högsta kvalitet som inte många andra svenska företag lyckas med eller kommer i närheten av. Du kan förvänta dig det absolut bästa resultatet av dessa produkter.
 
Startkit som du beställer direkt från Dentaworks hemsida innehåller allt du behöver för att komma igång med din tandblekning i ditt egna hem och pennan som du kan köpa samtidigt eller efter din beställning av startkit kommer att ge dina tänder ännu vitare yta.
 
Dentaworks är mycket försiktig med att använda skadliga ämnen i sina produkter och är helt transparenta med ingredienserna i sina produkter så att du som kund vet vad du köper och kan slappna av. Eftersom inga av deras produkter innehåller peroxid så ger vi dom ännu ett stort plus för att dom tänker på hälsan av deras kunder.
 
Vi rekommenderar att använda produkter från Dentaworks om man vill bleka sin tänder hemma billigt, snabbt och få långvariga resultat.
 

Övrigt om Dentaworks

Frakt: ca 1-2 dagar
Fraktkostnad: olika priser beroende på beställning samt gratis vid köp över en bestämd summa
Försäljning i Sverige: Ja
Kontakt: info(at)dentaworks.com