Brilliant Smile

Brilliant Smile är ett av Sveriges kändaste företag inom tandblekning. Deras produkter är mycket populära för snabb och effektiv tandblekning hemma. Brilliant Smile har flera produkter som innehåller peroxid och dessa kan man endast köpa hos en legitimerad tandläkare men du kan köpa andra produkter direkt från Brilliant Smile som inte innehåller peroxid och är enklare att beställa hem.
 
 

Alternativ till Brilliant Smile

 • Bäst I Test 2022
 • Räcker till många behandlingar
 • Garanterat Vita Tänder
 • Bästa Pris
 • 2a I Tandblekning Sverige 2022
 • Super-Snabba Blekning Resultat
 • Test Vinnaren 2021
 • Bästa Pris För Tandblekning
 • Sveriges bästa 2020
 • Enkel leverans
 • Billig frakt
 

Brilliant Smile Tandblekning

Brilliant Smile erbjuder tandblekning till sina kunder endast genom tandläkarkliniker, man kan antigen göra behandlingen hos tandläkaren eller så köper man hem produkten från tandläkaren och använder den själv hemma genom att följa manualen till behandlingen. Följande produkter erbjuds av Brilliant Smile för att bleka dina tänder hemma:
 • Hemblekning kit
 • Whitening Strips

Brilliant Smile Recension – Vad tycker vi om Brilliant Smile?

I denna recension har vi gått igenom Brilliant Smile väldigt noga och tittat igenom allting om Brilliant Smile, helt transparent och utan någon betalning av varken Brilliant Smile eller deras samarbetspartners, helt enkelt för att ge dig en klar och rättvis bild av företaget och deras produkter innan du bestämmer dig för att köpa något av dom.

I denna recension går vi igenom deras hemmablekning kit, strips och tandkräm. Vi har både provat deras produkter och även frågat andra som provat dessa produkter samt läst alla hundratals omdömen och kommentarer som kunderna lämnar efter sig efter sin upplevelse med Brilliant Smile produkter.

Brilliant Smile Hemmablekning

Denna kit som Brilliant Smile säljer innehåller allting man behöver för att bleka tänderna hemma, du får tandblekningsgel, tandblekningsskenor samt du kan även köpa till gel refill när ditt gel är slut. Denna kit bleker tänderna enkelt och utan några problem alls eftersom den innehåller peroxid som är en starkt blekande ämne. Denna kit räcker i cirka 7 dagar och ska enligt Brilliant Smile ge upp till 7 nyanser vitare tänder efter en veckas användning. Enligt många användare så har denna kit hjälpt till att bleka tänderna utan några problem alls och är värd investeringen om man vill ha en säker och snabb tandblekning.

Brilliant Smile Whitening Strips

Dessa strips eller tandblekningsremsor på svenska kan man använda vart man än befinner sig och utan att behöva oroa sig för att kladda sig eftersom dessa strips är små och fäst på tänderna. Man märker inte ens att man har på sig dessa strips när man använder dom för att dom är så små och nästan osynliga, perfekt för dig som kör bil ofta och länge eller vill använda dessa på jobbet. Man kan förvänta sig samma resultat av dessa strips som hembleknings kit men det tar lite längre tid, ca 2 veckor, helt enkelt för att dessa strips innehåller lite mindre mängd peroxid.

Brilliant Smile Tandkräm

Du kan köpa en tandkräm från Brilliant Smile direkt på deras webbplats eftersom den inte innehåller peroxid och kan därmed köpas direkt utan att köpa den från en tandläkare. Många som har använt denna tandkräm säger att den är helt klart den bästa tandkrämen som finns på grund av att den gör en mycket fräsch känsla i munnen samt rengör tänderna från bakterier på morgonen och kvällen.

Vissa av användarna av denna tandkräm har även tagit före och efter bilder och jämfört efter ett tag, resultatet var som väntad och tänderna såg lite ”vitare” ut enligt många, men så klart så handlar detta mer om renare tänder än blekta tänder eftersom tandkrämen rengör mest och bleker inte lika bra som Brilliant Smile whitening strips eller hemblekning kit.

 

Sammanfattning av Brilliant Smile

Med många år på nacken och produkter av väldigt hög kvalitet så kan vi säga att Brilliant Smile är ett av Sveriges bästa företag när det kommer till tandblekning på tandläkarkliniker. Eftersom produkterna som de säljer för professionell tandblekning innehåller peroxid så får de inte säljas av vem som helst, endast tandläkare kan sälja dessa till privatpersoner för hemmablekning eller utföra behandlingen på kunden inne på kliniken.

Tandkrämen som Brilliant Smile säljer är av bästa kvalitet och rekommenderas av oss för dig som vill ha en bra tandkräm som ger dig glans på tänderna, fräschare andedräkt och dödar bakterierna i munnen.

Whitening Strips som Brilliant Smile säljer genom legitimerade tandläkare är också mycket bra och ger mycket goda resultat till användaren som är försiktig och vet hur man hanterar produkter med peroxid.

 
 

Övrig information om Brilliant Smile:

Frakt: 1-2 dagar
Fraktkostnad: Gratis
Försäljning i Sverige: Ja
Epost: Info(at)cbrilliantsmile.se
Telefon: 0771414141
 

Frågor och svar om Brilliant Smile

 • Vad är Brilliant Smile?

  Brilliant Smile är ett företag som erbjuder olika produkter inom tandblekning som du kan göra själv hemma.

 • Innehåller Brilliant Smiles produkter peroxid?

  Nej, deras produkter innehåller inte peroxid och är därför skonsam mot både emalj och tandkött.

 • Vilka produkter erbjuder Brilliant Smiles?

  Brilliant Smile har hembleknings kit och whitening strips som du kan använda för att bleka dina tänder på hemmaplan.

 • Har Brilliantsmile tandläkarkliniker?

  Ja, det finns tandläkarkliniker från Brilliant Smile som du kan besöka för att göra behandlingen.

 • Vad innehåller ett tandblekningskit från Brilliant Smile?

  Ett kit från Brilliant Smile innehåller gel, skenor och en nyanskarta som du kan använda för att se resultatet löpande.

 • Är Brilliant Smiles tandkräm bra?

  Ja, Brilliant Smiles tandkräm är mycket bra och uppskattad. Den innehåller ingen peroxid och är därför skonsam för dig som användare.

 •