Belissas Whitening

Belissas Whitening är ett nytt företag inom tandblekning i Sverige och har snabbt vuxit till att bli ett populärt företag för tandblekning direkt i hemmet för de som inte önskar besöka en tandläkare för blekning av tänderna. Deras produkter används av bland annat Antonija Mandir. På denna sida har vi gått igenom deras produkter och satt ett omdöme för Belissas Whitening.

Belissas Whitening omdöme

Så, nu går vi direkt till det allra viktigaste, vad ger vi detta företag för omdöme?

Pris

Som vi kan se här så är det ganska stora skillnader på priserna Belissas Whitening har och andra liknande företag i Sverige erbjuder.

Bleknings resultat

När det kommer till själva tandblekningen, som är vårt huvudämne här, så får de 3 av 5 poäng.

Leverans

Leveransen får 4 av 5 poäng för de har mycket snabba leveranser, som betyder att de är seriösa och bryr sig om sina kunder och vi tycker detta är helt klart ett stort plus.

Bättre svenska alternativ till Belissas Whitening

 • Bäst I Test 2024
 • Räcker till många behandlingar
 • Garanterat Vita Tänder
 • Bästa Pris
 • 2a I Tandblekning Sverige 2024
 • Super-Snabba Blekning Resultat
 • Test Vinnaren 2023
 • Bästa Pris För Tandblekning
 • Sveriges bästa 2022
 • Enkel leverans
 • Billig frakt

Belissas Tandblekning

På Belissas webshop kan du köpa olika sorters produkter för att bleka dina tänder snabb och enkelt, i hemmet och utan att behöva besöka en tandläkare alls. Dom vanligaste produkterna som kunderna brukar köpa är följande:
 • Tandblekningskit
 • Tandblekningsskena
 • Tandblekningsgel
 • Tandblekningspulver

Belissas tandblekning recension – Vad tycker vi och vad tycker Belissas Whitening kunder om deras produkter?

Efter att ha frågat en del användare av Belissas Whitening produkter för tandblekning och även läst många omdömen så har vi kommit fram till att deras produkter är säkra för användning hemma och ganska effektiva där du som användare kan få goda resultat beroende på hur missfärgade dina tänder är..

Eftersom deras produkter innehåller maximalt tillåtna procentsats peroxid enligt Belissas Whitening så behöver du inte oroa dig för oönskade biverkningar.

Belissas whitening startkit

I denna startkit får du allt i ett: gel, tandnyanskarta, skenor och UV ljus apparat för att skynda på tandblekningen.

Många av Belissas Whitening kunder uppskattar denna produkt mest av alla produkter för att den innehåller precis allt man behöver för att komma igång med en enkel och snabb tandblekning direkt i sitt egna hem och skippa alla kostsamma besök och långa väntetider hos tandläkaren.

Belissas tandblekningspulver

Belissas Whitening säljer tandblekningspulver som inte många andra säljer. Denna produkt innehåller aktivt kol i pulverform och används för att borsta tänderna med på morgonen och kvällen för bästa naturliga resultat.

Det är mycket enkelt att använda Belissas Tandblekningspulver, det enda som man behöver göra är att blöta ned sin tandborste med lite vatten och sedan doppa pennan i burken som innehåller pulvret och sedan börjar man borsta tänderna precis som man gör när man använder vanlig tandkräm.

Belissas Tandblekningspenna

Denna tandblekningspenna innehåller gel för att ge dig vitare tänder snabbt. Eftersom gelen finns i en liten penna så är det mycket enkelt att använda denna penna om man är ute och reser, åker buss eller tåg samt när man är på jobbet och inte vill ta med sig en startkit som tar mer plats och dessutom är lite kladdig jämfört med pennan.

Vi rekommenderar att man köper en penna ihop med en startkit, då kan man använda sin startkit hemma och pennan använder man när man befinner sig utanför hemmet.

Belissas rabattkod

Du hittar många rabattkoder från Belissas Whitening, dessa skickas oftast ut av Belissas Whitening genom email men ibland kan du även hitta dessa rabattkoder på tillexempel olika sidor som listar olika sorters rabattkoder från många olika märken och företag.

På Belissas Whitening webshop finns det ofta många olika produkter som brukar sänkas i pris och då behöver man helt enkelt inte någon rabattkod för att produkterna är redan billiga.

Antonjia Mandir Tandblekning

Antonija Mandir är en känd svensk Youtube och Instagram influencer som tar bilder och filmar sin livsstil och sprider ut detta genom sociala medier. Antnoija Mandir har ett stort antal följare på sina olika kanaler som ser vad hon gör under sin vardag. Många undrar dock vad det för för tandblekning som Antonija Mandir använder och det är just produkter från Belissas Whitening som hon använder för att få vitare tänder.

Antonija Mandir är sponsrad av Belissas Whitening

Belissas Whitening sponsrar Antonija Mandir som i sin tur använder deras produkter och tar bilder på sina tandblekningsresultat och visar upp det för sina följare på sociala medier. Ibland lägger hon upp bilder på själva produkterna och ibland lägger hon upp bilder på sina tänder och produkterna samtidigt och brukar även lägga till en rabattkod som hennes följare kan använda om de vill ha produkterna till lägre priser.

Frågor och Svar om Belissas Whitening

 • Kan man beställa deras produkter på nätet?

  Ja du kan beställa hem alla deras produkter direkt från deras hemsida. Hitills har de ingen fysisk butik som du kan besöka men i framtiden kanske de öppnar en eller säljer genom olika återförsäljare.

 • Har Belissas Whitening snabb frakt?

  Det tar 1-3 dagar att få hem produkten efter att du lagt en beställning och det har bekräftats av dom. För att slippa betala fraktkostnaden hos dom så måste du beställa för över 1000 kr.

 • Är deras produkter säkra?

  Deras produkter innehåller 0.1% väteperoxid enligt dom vilket är på gränsen till säkert. Så länge deras produkter innehåller en sådan låg halt väteperoxid så är det inte så farligt att använda deras produkter om man är försiktigt och följer deras användarmanual väldigt noga.

 • Kan man kontakta dom och få hjälp?

  Ja du kan kontakta dom på contact(at)belissas.com. Hur länge du får vänta på svar genom mail är olika beroende på vad du frågar dom eller behöver hjälp med något. De har ingen telefon nummer på sin hemsida så det går tyvärr inte att kontakta dom direkt.

 • Vilka olika produkter säljer dom?

  De säljer olika kit för hemmablekning samt även pennor med samma gel i som i deras kit. De säljer även kol för blekning och strips för hemmabruk. Du kan även köpa refill för deras kit om du söker bättre blek resultat och vill ha mer gel.