Beconfident

I denna recension kan du läsa om Beconfidents produkter för tandblekning. Beconfident är ett företag som funnits ganska länge i Sverige och deras tandblekningsprodukter är välkända runtom landet. Dessa produkter säljes för privat personer som kan bleka sina tänder hemma utan att behöva besöka tandläkaren, spara mycket pengar samt få mycket snabba resultat.

Bästa produkter från Beconfident 2021

Startkit 499kr

  • Mest sålda startkit
  • Peroxid-fri
  • Snabb Leverans
  • Test vinnaren 2019

    Blekningspenna 295kr

  • Enklaste pennan 2021
  • Peroxid-fri
  • Super Snabb Leverans
  • Vinnare av flera tester

Whitening Strips 295kr

  • Snabba resultat
  • Peroxid-fri
  • Ta med över allt
  • Mest sålda i Sverige

Beconfident Tandblekning

Beconfidents produkter för tandblekning har visat sig vara effektiva när det kommer till snabb, enkel och billig tandblekning. Med många år i branschen och många nöjda kunder så kan vi säga att Beconfident är ett av de mest seriösa och bästa företagen inom tandblekning i Sverige. Beconfident erbjuder många olika sorters produkter för tandblekning samt för andra ändamål, men bleknings produkterna är det vi kommer gå igenom här och de som får detta företag att sticka ut mest. Följande produkter kan du köpa direkt av Beconfident för att bleka din tänder:
 • Startkit
 • Tandblekningsskena
 • Tandblekningsgel
 • Bettskena

Beconfident startkit

Beconfidents kit för tandblekning är mycket populär i Sverige. Denna kit innehåller gel, skenor och nyans karta för att följa upp din tandblekning och kunna jämföra dina resultat mycket enklare.

Denna kit tar inte lång tid för att börja bleka dina tänder, endast 8 minuter efter att du påbörjat din behandling så börjar missfärgningen på dina tänder att försvinna och du kan förvänta dig upp till 5 nyanser på din tänder inom endast 10 dagar!

Vi rekommenderar att man alltid börjar med en startkit och sedan kan man köpa till en penna eller strips för att fortsätta hålla tänderna fina och vita lång tid efter man använt sig av en startkit.

Vill man göra det bästa och enklaste så är det att köpa till en penna eller strips redan när man köper en startkit så slipper man göra det senare samt man kan även skippa en del behandlingar med startkit, när man befinner sig utanför hemmet, på resa eller på jobbet, och då är pennan samt strips mycket bra att ha med sig för att utföra behandlingen där man befinner sig för tillfället.

Beconfident gel refill

Gel refill kan man köpa om man redan har köpt en kit och gelen har tagit slut, eller bara köpa med en refill paket, så har man då gel så att det räcker längre. Denna gel refill är precis samma som den man får med när man köper en kit och det finns inget att oroa sig för när det kommer till kvaliteten på den.

Beconfident bettskena

Med bra pris och snabba leveranser så har denna bettskena från Beconfident blivit mycket populär i Sverige. Du kan hitta denna bettskena i olika hälsobutiker i Sverige samt även på företaget egna hemsida för snabb och enkel beställning direkt till din postlåda.

Köpa Beconfident produkter på apoteket

Du kan köpa Beconfidents tandblekningsprodukter på olika apotek i Sverige. Du kan beställa produkterna både i apotekens fysiska butiker samt beställa online.

På apoteket kan du hitta alla tandblekningsprodukter som Beconfident säljer. Dock så kan du ibland inte hitta alla produkter på apotekens fysiska butiker då produkterna ibland tar slut och det kan ta ett tag innan dom får in dom igen på lager.

Beconfident Rabattkod

På Beconfidents webbplats så kan du ibland hitta produkter som är nedsatta i pris samt du kan ibland hitta rabattkoder på nätet. Beconfident kan även ibland ge ut rabattkoder till sina kunder under olika kampanjer. På apoteket kan du också ibland hitta Beconfident produkter som är nedsatta i pris och då behöver du inte en rabattkod.

Sammanfattning

Detta är ett mycket seriöst och professionell företag inom tandblekning för hemmabruk. Beconfident ser till att hålla sina produkter helt fria från starka ämnen som peroxid (fräter tandköttet om man är oförsiktig) och andra ämnen som många företag gillar att hålla gömda för ovetande kunder. Om du är ute efter en snabb och enkel tandblekning för hemmabruk som inte kostar mycket så rekommenderar vi detta företag och vi kan gott och väl säga att du kommer uppnå önskade resultat med deras produkter.

Övrig information om Beconfident

Frakt: ca 1-2 dagar
Fraktkostnad: Fri frakt vi köp över en viss gräns
Försäljning i Sverige: Ja
Kontakt: support(at)beconfident.com
Telefon: 0702-56 50 00